Douane Group
english
Home Transport international Transport intern Dictionar termeni Abrevieri Materiale ambalare Contact
26/01/2015 - Compania aeriana LOT reintroduce freighterele din Warsaw, WAW catre New York, JFK. Ca urmare vom putea accepta din Bucuresti, OTP colete de pina la 2,40 m inaltime si max 4500 kg/piesa pentru toate destinatiile pe care LOT zboara catre SUA si Canada.

01/12/2014 - Efectuam transport cargo aerian la tarife promotionale cu Air Serbia pentru diverse destinatii, printre care Amsterdam, Abu Dhabi, Belgrad, Berlin, Brussels, Beirut, Dusseldorf, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Milano, Moscova, Paris, Praga, Spilt, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Viena, Zurich si Varsovia. Air Serbia opereaza in sezonul de iarna zilnic ex OTP cu Airbus319 (in unele zile pot aparea variatii cu ATR72 din motive comerciale).

25/03/2012 - Cursele aeriene Blue Air decoleaza din Aeroportul International Henri Coanda, Otopeni. S-au adaugat destinatiile Lisabona, Portugalia si Venetia, Italia disponibile pentru transporturile Dvs de marfuri in trafic aerian la tarife foarte bune.

01/03/2012 - Organizam transporturi aeriene de marfuri cu Turkish Airlines, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda. Avantajul major al acestie linii aeriene este nivelul suprataxei de combustibil aflata la un nivel foarte redus. Printre destinatiile Turkish Airlines se numara Accra, Aleppo, Almaty, Antalya, Beijing, Beirut, Bombay, Entebbe, Erbil, Ercan, Ho Chi Minh, Hong Kong, Islamabad, Istanbul, Jeddah, Karachi, Kuwait, Nairobi, New York, Sanaa, Sao Paolo, Seoul, Shanghai, Singapore, Tehran si Tirana.

30/10/2011 - Compania Blue Air a lansat tarifele de iarna pentru transport aerian de marfa, extrem de atractive pe destinatiile Barcelona, Bergamo, Bologna, Brussels, Dublin, Larnaca, Luton, Madrid, Malaga, Nice, Roma, Stuttgart si Valencia. Compania opereaza zilnic curse cu aeronava de tip Boeing 737 300, 737-400 si 737-500 din Bucuresti Baneasa si Aeroportul Bacau. Va asteptam cu cererile Dvs!

01/08/2010 - Serviciu LCL import SUA prin New York, Australia, India, Taiwan, Korea, Japonia, Pakistan, Thailanda. LCL import China cu consolidare in toate porturile majore din China.

Transport intern

Transporturile rutiere in trafic intern ocupa un rol important in activitatea firmei, fiind efectuat atat cu mijloace de transport proprii cat si cu camioane si camionete inchiriate. In mod curent sunt utilizate van-uri si dube cu capacitate de pana la 20 metri cubi si sarcina utila de pana la 1.8 tone, camionete cu capacitate de pana la 36 metri cubi si sarcina utila de 3 tone precum si camioane cu semiremorca si megatrailere cu volum util de pana la 105 metri cubi si sarcina utila de 21 tone. Cerintele clientilor sunt onorate cu promptitudine, fiind prezentata cea mai buna varianta de transport.

Existenta si intretinerea unei baze de date cuprinzatoare privind marfurile tranzitate pe teritoriul Romaniei si a carausilor care servesc diferite rute vine in sprijinul nostru prin oferirea variantelor optime de transport pentru clientii nostri in ceea ce priveste disponibilitatea si tariful perceput. Fie ca este vorba de colectare de marfuri in vederea exportului in trafic aerian sau maritim, fie de livrare ca urmare a importului de marfuri, transportul intern vine in completarea unui serviciu de transport profesionist.

Firma noastra are drept colaboratori carausi cu experienta in transporturile rutiere, care indeplinesc toate conditiile impuse de legislatia in domeniu. Licenta pentru activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier public seria CI numarul 0000543/2006 emisa de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului prin Autoritatea Rutiera Romana, agentia Bucuresti asigura legalitatea activitatii noastre. Transporturile rutiere sunt efectuate sub acoperirea asigurarii obligatorii detinute de catre carausi, cat si a asigurarii de raspundere civila pe care o detinem.

La cerere va putem oferi depozitare pentru marfuri generale in cadrul depozitului din Bucuresti cat si servicii de distributie si logistica adaptate cerintelor Dvs.

Toate drepturile rezervate
Douane Group SRL
  Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum Realizat de