Douane Group
english
Home Transport international Transport intern Dictionar termeni Abrevieri Materiale ambalare Contact
26/01/2015 - Compania aeriana LOT reintroduce freighterele din Warsaw, WAW catre New York, JFK. Ca urmare vom putea accepta din Bucuresti, OTP colete de pina la 2,40 m inaltime si max 4500 kg/piesa pentru toate destinatiile pe care LOT zboara catre SUA si Canada.

01/12/2014 - Efectuam transport cargo aerian la tarife promotionale cu Air Serbia pentru diverse destinatii, printre care Amsterdam, Abu Dhabi, Belgrad, Berlin, Brussels, Beirut, Dusseldorf, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Milano, Moscova, Paris, Praga, Spilt, Stockholm, Stuttgart, Tel Aviv, Viena, Zurich si Varsovia. Air Serbia opereaza in sezonul de iarna zilnic ex OTP cu Airbus319 (in unele zile pot aparea variatii cu ATR72 din motive comerciale).

25/03/2012 - Cursele aeriene Blue Air decoleaza din Aeroportul International Henri Coanda, Otopeni. S-au adaugat destinatiile Lisabona, Portugalia si Venetia, Italia disponibile pentru transporturile Dvs de marfuri in trafic aerian la tarife foarte bune.

01/03/2012 - Organizam transporturi aeriene de marfuri cu Turkish Airlines, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda. Avantajul major al acestie linii aeriene este nivelul suprataxei de combustibil aflata la un nivel foarte redus. Printre destinatiile Turkish Airlines se numara Accra, Aleppo, Almaty, Antalya, Beijing, Beirut, Bombay, Entebbe, Erbil, Ercan, Ho Chi Minh, Hong Kong, Islamabad, Istanbul, Jeddah, Karachi, Kuwait, Nairobi, New York, Sanaa, Sao Paolo, Seoul, Shanghai, Singapore, Tehran si Tirana.

30/10/2011 - Compania Blue Air a lansat tarifele de iarna pentru transport aerian de marfa, extrem de atractive pe destinatiile Barcelona, Bergamo, Bologna, Brussels, Dublin, Larnaca, Luton, Madrid, Malaga, Nice, Roma, Stuttgart si Valencia. Compania opereaza zilnic curse cu aeronava de tip Boeing 737 300, 737-400 si 737-500 din Bucuresti Baneasa si Aeroportul Bacau. Va asteptam cu cererile Dvs!

01/08/2010 - Serviciu LCL import SUA prin New York, Australia, India, Taiwan, Korea, Japonia, Pakistan, Thailanda. LCL import China cu consolidare in toate porturile majore din China.

Transport international

DOUANE GROUP S.R.L. efectueaza transporturi internationale in trafic aerian, rutier si maritim in conditii deosebite de calitate a serviciilor. Toate tarifele sunt personalizate pentru fiecare client avand in vedere sprijinirea activitatilor de export/import, fiind negociabile in functie de volumul de marfuri si frecventa transporturilor. Datorita relatiilor bazate pe seriozitate si profesionalism care exista intre DOUANE GROUP si liniile aeriene, liniile maritime, carausii rutieri din trafic international si partenerii de transport din diferite tari, va putem garanta indeplinirea conditiilor convenite de comun acord si mentionate in contractele de transport, in conditii normale de trafic. Prin reteaua noastra de agenti va putem oferi aceleasi servicii de calitate in strainatate, fiind posibile colectari si livrari de marfa, servicii vamale, de manipulare si etichetare a coletelor precum si orice alte servicii conexe transportului.

Ca agent autorizat al liniilor aeriene DELTA AIRLINES, LOT, CSA, CHINA AIRLINES, AIR BALTIC, QATAR AIRWAYS, CARGOLUX, EMIRATES, AEROSVIT, AER LINGUS, SWISS WORLD CARGO, TAM, AEROLINEAS ARGENTINAS, GREAT WALL AIRLINES, AIR CHINA, TURKISH AIRLINES, EL AL, BLUE AIR, CHINA SOUTHERN, EVA AIR, KALITTA AIR, SAUDI AIRLINES CARGO, SINGAPORE AIRLINES, YANGTZE RIVER EXPRESS AIRLINES va putem oferi transporturi aeriene catre orice aeroport deschis traficului aerian international. Tarifele practicate de noi sunt tarife de prima mana, fiind negociate direct cu liniile aeriene. Importurile se realizeaza prin reteaua noastra de agenti, fiind asigurate toate conditiile necesare pentru un transport rapid si sigur.

Serviciile de transport maritim oferite de firma noastra sunt atat servicii de transport containerizat clasic, FCL si LCL, cat si servicii de transporturi speciale, cu tancuri container pentru marfuri IMO/non IMO sau containere izolate termic. Pentru import acoperim intreaga zona Far East - China, Hong Kong, Taiwan - cu tarife extrem de competitive atat pentru serviciul FCL cat si pentru LCL. Datorita posibilitatii de a efectua transporturi speciale, putem sa garantam efectuarea in deplina siguranta a transportului marfurilor periculoase in tancuri container agreate pentru transportul de marfuri periculoase in stare lichida sau gazoasa. Se pot deasemenea livra flexitank-uri pentru transportul lichidelor in containere standard.

Containerele izolate termic pot suplini cu succes echipamentele specializate pentru marfuri care necesita conditii speciale de transport, la tarife mai mici. Prin reteaua noastra de agenti, atat in retelele in care suntem mebri activi, respectiv Multinational Forwarders Association si GFO - Global Booking and Handling Center, cat si prin agentii cu care avem incheiate contracte individuale de agentie, va garantam urmarirea transporturilor pe tot traseul, de la expeditor la destinatarul final.

Transporturile rutiere se realizeaza in conditii de deplina legalitate si siguranta. Firma noastra are drept colaboratori carausi cu experienta in transporturile internationale, care indeplinesc toate conditiile impuse de legislatia in domeniu. Detinem licenta pentru activitati de intermediere a operatiunilor de transport rutier public seria CI numarul 0003020/2011 emisa de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului prin Autoritatea Rutiera Romana, agentia Bucuresti. Transporturile rutiere sunt efectuate sub acoperirea asigurarii CMR detinute de catre carausi, cat si a asigurarii de raspundere civila pe care o detinem.

Toate drepturile rezervate
Douane Group SRL
  Director web, revista presei, anunturi gratuite, articole, forum Realizat de